2024 YKS MİLLİ SPORCU YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE YERLEŞEN ÖĞRENCİ KAYIT DUYURUSU

Kayıt Tarihleri ​​ve Yeri

2024-YKS Milli Sporcu Yerleştirme Sonuçlarına göre kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri  02-06 Eylül 2024 arasında Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda yapılacaktır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Adayın mezun olduğu orta öğretim öğretim kurumundan diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli  mezuniyet belgesi. (Lise mezuniyet belgesinin fotokopisinin kayıt esnasında belgenin aslı ile birlikte ibraz edilmesi gerekmektedir.)
2. 2 Adet fotoğraf
3. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Kartı Fokokopisi. (Aslının ibraz edilmesi zorunludur.)
4. Milli Sporcu Belgesi

KAYITLA İLGİLİ BİLGİLER
a) Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
b) Kayıt için istenilen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez.
c) Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.
ç) Belirtilen tarihler  arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
d) Üniversiteler, kurallara aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıranlar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

SERHAT NAS (0484) 212-1111 / 3559
3 Eylül 2024